Activiteiten

Het beleid van de Stichting is om met inachtneming van de statutaire doelstellingen een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Daartoe verstrekt de stichting jaarlijks bijdragen aan projecten en evenementen op het gebied van cultuur en dit in de ruime zin van het woord.

De intentie van de stichting daarbij is de bijdragen zoveel mogelijk te spreiden over de verschillende vormen en uitingen van cultuur. Dit kunnen zijn evenementen op het gebied van toneel, film , muziek en dans. Daarnaast betreft het tentoonstellingen van schilder- en beeldhouwkunst en uitgaven op het gebied van literatuur. Ook kunnen bijdragen verstrekt worden aan facilitaire voorzieningen, die verband houden met de verschillende cultuuruitingen.

 

Aanvraag

Wilt u een beroep doen op het fonds ter ondersteuning van uw activiteit? Neem dan contact op middels het contactformulier op deze site of stuur een aanvraag naar het postadres. Uw aanvraag moet een omschrijving van het evenement/project, een begroting en een dekkingsplan bevatten.

Aanvragen en toekenningen zijn van confidentiƫle aard.